Skip to main content

We praten wel, maar
verstaan elkaar vaak niet

Scribble wat we doen
Wij helpen leiders en teams elkaar beter te verstaan, zodat er gezamenlijk slimmere en krachtigere besluiten worden genomen.

Dat doen we door het organiseren van momenten van reflectie, actie en dialoog. Over de strategie, de interactie, cultuur of leiderschap. In kleine teams van twee, tot bijeenkomsten waar de hele organisatie wordt gemobiliseerd om tot verbetering te komen. We werken graag buiten én op de werkvloer om nieuwe inzichten om te zetten in daadwerkelijke acties.

 

Elk traject start met een tweedaagse bijeenkomst om in een comfortabele setting een gezamenlijk vertrekpunt te creëren.  Allereerst verkennen we – in  een uitdagende teamgame – de functionele en disfunctionele teampatronen. Dan brengen we verdieping aan door de verbinding te leggen tussen de externe omgeving, de ambitie, de (team)cultuur en het individu.  Tenslotte besluiten we samen wat er moet gebeuren, hoe het moet gebeuren en door wie het moet gebeuren.  Onze expertise is om de essentie te zien van wat aandacht vraagt en expliciet te maken met welke concrete acties u verder kunt gaan.

Wat we doen
Organisatie
ontwikkeling
Teamontwikkeling &
conflict resolutie
Leiderschaps
ontwikkeling
Onze klanten

“Het lijkt simpel, maar toch blijkt het elke dag een nieuwe uitdaging echt naar elkaar te luisteren, te zien en te horen wat iemand nodig heeft om zijn of haar talent maximaal en met plezier in te zetten.”

 

In onze aanpak maken we gebruik van een volle rugzak aan ervaring, actuele kennis over ons vakgebied en verschillende bruikbare methodieken. We zijn geschoold in het gedachtengoed van Voice Dialogue, Real Drives, Corporate Antropologie, Deep Democracy , Systemisch werken en Organisatie opstellingen. Maar uiteindelijk leren we toch echt het meest van en samen met onze opdrachtgevers in de dagelijkse praktijk.

Adres
Rijksstraatweg 87a
1396 JG Baambrugge

Contact
Vragen? Mail ons!
info@marqup.nl

Social
LinkedIn

marqup BEYOND TEAM DYNAMICS