Skip to main content

We streven naar het zelfde
maar zien de dingen anders.

Wie wij zijn
Vrijheid, gelijkheid en broederschap.
Leidende principes over hoe wij in het leven staan en samenwerken.

Onze oorsprong ligt in Frankrijk. In 2009 besloten wij in een micro-moment samen een bureau te starten. De start van ons bedrijf betekende een leven met meer vrijheid, gelijkheid en broederschap. Voor ons nog steeds leidende principes in hoe wij in het leven staan en samen werken.

 

Voor de start van Marqup bekleedden wij 15 jaar lang verschillende managementfuncties in zowel binnen als buitenland. Deze ervaring helpt ons nog dagelijks om goede aansluiting te vinden bij de uitdagingen waarmee leiders en teams worden geconfronteerd.

 

We zijn op ons best als we samen kunnen werken aan een uitdagend vraagstuk binnen één organisatie. We zien de dingen net even anders, leggen andere verbanden en relaties en liggen als het nodig is met elkaar overhoop om uiteindelijk tot een beter resultaat te komen. Kortom, wij nutten onze verschillen ’t liefst maximaal uit.

Vrijheid

Wij geloven in de kracht van ieders eigenheid en individualiteit.

Gelijkheid

Wij geloven in gelijke mogelijkheden tot inbreng van ieders stem. Diversiteit is een gegeven en het kost energie om deze te benutten.

Broederschap

Met onze klanten staan wij schouder aan schouder om met vallen en opstaan vooruitgang te creëren.

Marion is de ‘challenger’. Zij stelt voortdurend – soms onnodig – de werkelijkheid ter discussie en laat teams en individuen zo tot nieuwe perspectieven en inzichten komen.

 

Claire is degene die zorgt dat alles gezegd wordt – soms onnodig – zodat nieuwe inzichten daadwerkelijk worden omgezet in concrete acties en gedrag.

 

Wij onderscheiden ons meer door wie we zijn als mens, dan door wat we allemaal weten en kunnen.

 

Afhankelijk van de vraag werken wij graag samen met andere ervaren, leuke en betrouwbare professionals.

Adres
Rijksstraatweg 87a
1396 JG Baambrugge

Contact
Vragen? Mail ons!
info@marqup.nl

Social
LinkedIn

marqup BEYOND TEAM DYNAMICS